home  > kerkdiensten  > liturgie

Liturgiebord in de kerkzaal

Liturgie doorgeven

Geachte voorganger.

Hieronder kunt u de liederen en tekstgedeelten opgeven voor plaatsing op het liturgiebord voor de dienst waarin u voorgaat. Geeft u zelf aan of het gaat om een Psalm, Gezang, Lied uit het Liedboek, Lezen, Tekst en dergelijke. Bij twijfel graag even de lijsten met "vrijgegeven" Gezangen en Liederen raadplegen.
De dienst waarin u voorgaat wordt ook live via internet uitgezonden, voorlopig alleen voor kerkleden die niet in de kerk aanwezig kunnen zijn. Daarnaast wordt de preek ook opgeslagen en op een later tijdstip op deze website geplaatst, en blijft daar zo’n drie maanden staan. Mocht u daar bezwaar tegen hebben dan kunt u dat kenbaar maken in het tekstvak: Opmerkingen.

Wanneer u niet in de lijst staat, of uw naam en/of e-mailadres onjuist is, graag uw naam en e-mailadres zelf invullen.
U krijgt dan per e-mail een kopie van het ingevulde formulier.

Mocht u nog speciale zaken willen doorgeven aan het beamteam, dan kan dit per e-mail naar .

Alvast bedankt!

Liturgie voor:

Datum:
open kalender

Tijdstip:
 Ochtend     Middag

Voor de beamer is het prettig wanneer u het thema van de preek hieronder ook vast meegeeft

Punt 1
Punt 2
Punt 3

Eigen e-mailadres:

Naam niet in de lijst hierboven dan hier graag invullen: