home  > activiteiten

Bord in de hal van kerk

Activiteiten

Er zijn tal van activiteiten die georganiseerd worden voor en door de gemeenteleden een deel ervan zal in de agenda terecht komen. Bekijk deze gerust!

Bijbelstudie

Voor jong en oud zijn er mogelijkheden voor bijbelstudie, zo zijn er voor jongens en meisjes verenigingen (12 tot 16 jaar) onder begeleiding van een ouder iemand. De oudere jeugd heeft een viertal verenigingen en daarnaast zijn er de mannen en vrouwen, maar ook gemengde verenigingen. Kortom voor ieder wat wils!
Dat geldt ook voor tijdstippen, van door de weeks op een ochtend, de zondagochtend of op een avond in de week. Van een aantal staat het vergaderrooster ook op deze website.

Catechisatie

Het rooster van de catechisatie staat online, het kan natuurlijk zijn dat er een keer iets wijzigt, maar dat zal de dominee zelf aan jullie doorgeven.

Jeugdverenigingen

Er zijn verschillende Jeugdverenigingen.

Kind in de kerk

Op deze pagina staat wat er allemaal te doen is in de kerk voor de kinderen.

Soos

Op vrijdagavond is er Soos. Kijk alleen even op het rooster welke vrijdag dat is.